Fit op je gewicht

Mijn aanbod

Ik kom graag een keer langs om een persoonlijke aanbod te bespreken. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden.

Ik heb in ieder geval het volgende te bieden, individueel of in groepsverband:

  • Sugarchallenge; alleen of samen met vrienden, collega’s, familie, buren etc 30 dagen suikervrij. Daarna heb je voldoende bagage om bewust te kiezen voor je eigen suikerbalans.

  • Sugarparty; geen tupperware, maar wel lekkere suikervrije hapjes en veel informatie over suiker en gezonde voeding.

  • Gezinsadvies; ik kom bij jullie thuis en we maken samen een voedingsadvies voor het hele gezin. Gezonde voeding voor ouders en kinderen waarbij we rekening houden met ieders persoonlijke wensen.

  • Slim op je juiste gewicht; op basis van een diagnose werken we naar een bij jou passende voeding en leefstijl en een voor jou gewenst gewicht.

  • Supermarktsafari; we gaan samen door de supermarkt en ik geef tips over gezondere alternatieven van je gebruikelijke producten.

  • Keukensafari; we kunnen samen jouw keukenkastjes doorlopen en ik adviseer wat er eventueel vervangen zou kunnen worden door gezondere alternatieven.

Prijzen, persoonlijke advisering

Mijn tarief voor persoonlijke advisering is 27,50 per half uur. Dit kan zowel de sugarchallenge als slim op je juiste gewicht zijn of een ander voedingsadvies.

Omdat mijn aanpak advies op maat is, is ook de prijs op maat. Het traject wat we samen doorlopen zal per persoon anders zijn. Ik werk op basis van werkelijke advies-uren. We overleggen gezamenlijk gedurende het traject hoeveel begeleiding je wenst.

Prijzen, groepen

Naast persoonlijke advisering werk ik ook met groepen, zoals bijv. de sugarchallenge of de sugarparty. Dit heeft meerdere voordelen, je stimuleert elkaar, het is gezelliger en je deelt de kosten.Thea Harmelink
Woonplaats: Assen
Contactformulier: klik hier.
Email: thea@fitopjegewicht.nl
06-15234882 (werkdagen, na 13.00 uur)
kvk: 64853020